Incompany trainingen

Wil je een hele groep binnen jouw organisatie trainen? Kies dan voor een incompany training. Een incompany training is een flexibele, efficiënte, kostenbewuste én effectieve manier van trainen van een groep.

Incompany trainingen van mijntraining bieden:

  • Relevantie: De oefensituaties en werkopdrachten zijn gebaseerd op de praktijk van de deelnemers. Zij hoeven niet lang na te denken over hoe zij kunnen toepassen wat ze leren.
  • Effectieve interactie: Deelnemers zijn collega’s die dagelijks met elkaar samenwerken. De volgende dag motiveren zij elkaar om het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.
  • Deelnemersgemak en minimale kosten: De training loopt gelijk op met dagelijkse activiteiten, op eigen locatie of een locatie in de buurt. Medewerkers maken geen extra reiskosten en hebben geen extra reistijd.
  • Kosteneffectiviteit: Je betaalt per training in plaats van per persoon. Zo heb je een veel groter rendement van je investering.
  • Service: Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontwerpen van een training, het opleiden van een trainer, het beheer en de logistiek – wij nemen je dit werk uit handen.

Een bijkomend voordeel:
Als je met een groep deelneemt aan een training werkt de ontwikkeling door in de groep. Een incompany training zorgt voor een hechter team dat goed samenwerkt. De deelnemers zijn zich allen bewust van de inhoud en spreken elkaar daarop aan. Dit is direct merkbaar en buitengewoon effectief.

Voor de uitvoering van een incompany training kun je kiezen uit drie opties: een standaardprogramma, maatwerk of coaching.

 


Ik heb een vraag