Interpersoonlijke communicatie

Prijs all-in: € 995,00

Veelgestelde vragen • Hoe groot is de groep?
  Je komt in een groep met minimaal vier en maximaal acht deelnemers. Dit zijn kleine groepen zodat iedereen voldoende mogelijkheid heeft om persoonlijke leerdoelstellingen te realiseren. En er is tijd voor individuele aandacht, begeleiding en persoonlijk advies.

 • Wie geeft de training?
  Onze trainers hebben meer dan drie jaar ervaring als trainer. Zij trainen professioneel en met plezier. Dit komt tot uiting in hun heldere, mondelinge presentatie en de snelheid waarmee zij kunnen inspelen op jouw wensen en behoeften. Zij houden de aandacht vast door afwisselende, interactieve werkvormen, levendige discussies en boeiende voorbeelden.

 • Ik twijfel over mijn keuze. Geven jullie advies?
  Ja, natuurlijk! Bel ons voor een persoonlijk trainingsadvies. Ons telefoonnummer is 088-2040500. Het is handig als je ons kan vertellen wat je wil leren, dan adviseren wij je welke training daar het beste bij aansluit.

 • Waarom zijn jullie trainingen voordeliger dan die van veel concurrenten?
  We zijn geen grote leerfabriek en maken gebruik van de aanwezige infrastructuur bij NIOW. Bij ons geen franje, wel een goede training voor een scherpe prijs. Bovendien zijn al onze prijzen all-in prijzen, er komen geen onverwachte kosten meer bij voor accommodatie, materiaal en catering.

 • Is er nog plaats in deze training?
  Als de data van jouw keuze nog op de website staan, dan is er altijd plaats. Alleen als de maximum groepsgrootte is bereikt, verwijderen wij de data van de website en kan je je niet meer inschrijven. Mocht je nog twijfelen over deelname, dan is het ook mogelijk om een optie op de training te nemen. We houden gedurende een week een plaats voor je gereserveerd. En je kunt ook altijd persoonlijk contact opnemen door je vraag te stellen in het kader “Stel een vraag” rechts op deze pagina of telefonisch via telefoonnummer: 088-2040500.

 • Krijg ik een certificaat?
  Ja, als je de training hebt afgerond ontvang je van ons een certificaat als bewijs van deelname.

 • Gaat de training door?
  De training gaat door als er ten minste vier inschrijvingen zijn. Als je wilt weten wat de stand van zaken is, neem dan even contact met ons op. Dat kan via het kader “Stel een vraag” rechts op deze pagina of telefonisch via telefoonnummer: 088-2040500.

 • Waar wordt de training gegeven?
  Wij geven onze trainingen in de zalencentra van Regus. Die vind je op de volgende adressen.
  - Amsterdam: Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam (Sloterdijk).
  - Den Haag: Koningin Julianaplein 10, 2595 AA Den Haag (Centraal Station, 11e verdieping).
  - Utrecht: Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht (Rijnsweerd).
  - Arnhem: Utrechtsestraat 38-f, 6811 LZ Arnhem (Centraal Station).
  - Eindhoven: Fellenoord 130, 5611 ZB Eindhoven (Centraal Station).

 • Wie zijn jullie klanten?
  Onze klanten zijn medewerkers van bedrijven, overheidsinstanties en not-for-profit organisaties. Zij werken in allerlei functies, van accountmanager tot procestechnoloog en van ICT-medewerker tot secretaresse. Voorbeelden van onze opdrachtgevers tref je aan onder de tab “Onze klanten”.

 • Krijg ik van tevoren een intakegesprek?
  Je vult voorafgaand aan de training een vragenlijst in. Door de vragenlijst krijgt de trainer een beeld van jouw
  leerwensen en –behoeften.

 • Waarom moet ik voor mijn-training.nl kiezen?
  Omdat je je wilt ontwikkelen en daarbij graag wat praktische hulp wilt hebben. Mijn-training biedt je die ondersteuning in de vorm van korte, doelgerichte trainingen. We werken met kleine groepen en kunnen daarom garanderen dat er ruimte is voor jouw persoonlijke leervraag. Terug in de praktijk is er nog volop ruimte om je ervaringen te delen en daar feedback op te krijgen.  Je krijgt dus meer dan alleen de training. Bovendien weet je dat je terecht komt bij een Cedeo-erkende trainingsorganisatie met meer dan 40 jaar ervaring waar gemotiveerde en professionele trainers werken. Ten slotte zijn onze trainingen voordelig geprijsd.

  De voordelen op een rij:
  - praktijkgerichte trainingen
  - ruimte voor persoonlijke leervraag
  - kleine groepen
  - support in de praktijk
  - ervaren trainers
  - erkende kwaliteit en tevreden klanten
  - voordelig geprijsd

 • Wat is de H3-methode?
  De H3-methode staat voor Hoofd, Hart en Handen. Dat is onze trainingsformule omdat ontwikkelen een continu proces is tussen hoofd, hart en handen.
  ·   HOOFD staat voor kennis, inzicht, begrip, betekenis, bewustwording, snappen, reflecteren.
  ·   HART staat voor betrokkenheid, passie, motivatie, beleving, enthousiasme, kiezen, vertrouwen,
      humor en volharden.
  ·   HANDEN staat voor toepassen, uitvoeren, concreet maken, aan de slag gaan, in de praktijk brengen,
      oefenen, doen.

  Met deze ingrediënten bouwen wij onze trainingen. Een garantie voor praktijkgerichte trainingen die je motiveren om te ontwikkelen.

Ik heb een vraag


Geen data beschikbaar
Momenteel is er voor deze training geen datum beschikbaar. Vraag een brochure aan of neem contact op met NIOW Advies & Opleiding voor meer informatie over deze training.